Navigation Menu

NEW Post

BOMM Best of MoMents

BOMM
Best of MoMents

In de mooie stad Rotterdam, is sinds 2016 Bistro bar BOMM gevestigd in de wijk Kralingen.
Hier geniet je van een heerlijk ontbijt, lunch of (shared) diner. Ook voor een borrel kan je bij Bomm terecht, dankzij de heerlijk lychee ijswijn, huisgemaakte hugo’s, gin tonics en heerlijke wijnen die allemaal een eigen pakkend verhaal hebben.


 Daarnaast is het zeker de moeite waard om een keertje Bomm te bezoeken vanwege de inrichting. De inrichting is namelijk een Urban & Chic style met industriële elementen, zoals de buizen op het plafond, die centraal staan voor de metro lijnen hier in de prachtige Rotterdamse stad. Deze zijn dan ook zo geplaatst dat iedere buis voor 1 metro lijn staat en zo de Rotterdamse metro kaart maakt, een klassieke chaise longue, industriële lampen en een bar gemaakt met mooie groene mozaïek steentjes. Je zit hier chill op het terras of aan de mooie bar. Ook is er boven een cosy zitgedeelte waar je lekker kan genieten van een hapje.


Tijdens deze Bloggers meeting is er gekozen voor een tasting & sharing menu met maar liefs 5/6 gangen. Een heerlijk menu/plateau met kleine gerechten gemixt uit vis en vlees die wij samen hebben kunnen delen. Ons eerste plateau bestond bijvoorbeeld uit huisgemaakte Hamburgers van vlees afkomstig van een kwaliteitsslager Nice To Meat, salade en heerlijke smeersels zoals tzatziki en een tapenade waar je vingers erbij af likt, in deze tapenade staat de smaak van lemon leaves centraal en dat is niet te doen, ZO LEKKER. Er was van alles op het plateau en het smaakte verrukkelijk.
Na dit overheerlijke plateau gingen we over naar wat kleine vis accenten om onze smaken alvast voor te bereiden op wat daarna kwam, nieuwsgierig? Kan me voorstellen, maar nog heel even wachten. Naast alle heerlijke kleine hapjes die op deze plateau lagen, lagen ook oesters, dagverse oesters. Verser dan vers met een lekker citroentje, wat ik natuurlijk niet kan weerstaan. Mensen die mij goed kennen weten dat ik hier helemaal van smul. Wederom waren hier de gerechten lekker van smaak en zonder poespas klaargemaakt. En ook hier lag alles op tafel waardoor je van alles kon pakken.
Zoals ik al hiervoor zei werden onze smaken voorbereid voor dit niet te vergeten gerecht.
Zeebaars uit de oven, deze staat overigens ook in het herfst - winterspecials menu.
Ik had jullie nu alles hierover willen vertellen, maar ik ben zo een vis liefhebber dat ik geen enkel woord hierover opgeslagen heb en ik heb echt aantekeningen gemaakt op mijn telefoon.
Maar ik was compleet gehypnotiseerd van wat ik voor me zag. Echt kijk zelf maar.
En na vis is er nog meer vlees. Bomm staat natuurlijk bekend om zijn overheerlijke vlees van Nice To Meat, dus werden wij wederom verrast met een nieuwe smaakexplosie van o.a. stoofvlees die op 2 manieren bereid zijn en super malse hertenbiefstuk die overigens ook op die zelfde herfst - winterspecials staat.Bij het dessert kregen wij SHOW van rook, chocola en ijs eigenlijk alles wat niet mag maar het liefst 2 keer neemt. Ik moet eerlijk hierin zijn, ik ging zo lekker op dit dessert. Als afsluiter van de avond nam ik Irish coffee. 

Het was een topavond, goed georganiseerd. Mischelle van Woensel @Michellevanwoensel @Miesmedia en Steven Cheng (eigenaar van Bomm ) @Bomm_urban_bar_bistro. Super bedankt voor deze onvergetelijke meeting en ervaring natuurlijk.

Natuurlijk mogen wij hier de makers van onze goodie bags niet vergeten! Ook jullie super bedankt voor deze overheerlijke goodies @herbalmoscow , @fevertree_bnl en @vlaamschbrood kan niet wachten om deze lekker uit te proberen 
Bomm
Oudedijk 217B
3061 AG Rotterdam+31 10 846 51 25
www.Bomm.nl

1 opmerking:

  1. this sure looks like a lovely place to be at for some sort of refreshment after getting done with the write my essay. i really like the decoration and the whole idea behind it

    BeantwoordenVerwijderen

Follow @ Buenodivo