Navigation Menu

NEW Post

THE TOSTI CLUB ROTTERDAM


Afgelopen week ben ik uitgenodigd om bij The Tosti Club in Rotterdam te komen eten. Nu in handen van een nieuwe Manager Patrick van Tilborg. Ik ben gek op tosti’s, jij waarschijnlijk ook... Want wist jij dat w
ij Nederlanders de grootste tosti-eters ter wereld zijn? JA! Dus dat liet ik me geen 2x zeggen!

The Tosti Club
The Tosti Club is ontstaan vanuit de oprichter zijn studietijd en de hobby van zijn zoon Coen, het malen van granen bij de molenaar tot het meel wat onze bakker weer gebruikt voor de heerlijke Tosti.
Bij The Tosti Club kun je in de ochtend terecht voor een ontbijtje (wat denk je van desembrood toast, yoghurt met fruit of American pancakes?) Je kunt kiezen uit diverse soorten koffie, thee, melk of een glas verse smoothie. De ontbijtgerechten kun je overigens de hele dag door bestellen.Hun specialiteit is natuurlijk de tosti! Van specials tot aan het samenstellen van je eigen tosti met allerlei verschillende ingrediĆ«nten. Ambachtelijk 18 mm vers afgebakken abdij-desembrood, biologisch en regionale producten maken dat The Tosti in je geheugen blijft. Verder kan je in The Tosti Club het vers afgebakken brood en producten kopen die gerelateerd zijn aan The Tosti Club. Zoals The Tosti Club eigen gemaakte Sauce, brood , caps of een linnen tas.


De lunch
Na de uitnodiging van Patrick van Tilborg zoals ik al eerder zei in mijn bericht was ik meteen klaar om een heerlijke tosti te komen eten. Jullie weten dat ik van een goeie volle en mooie tosti houd, van mijn eerdere berichten van andere tosti zaken.
In Rotterdam kennen wij een vestiging op de Oude Binnenweg. Het ziet er gezellig uit! Het is groot, maar toch knus en het is zo opgezet dat je geen last hebt van je ''buren''. Prachtige zitplaatsen buiten waar je in combinatie van het mooie weer kunt genieten van je overheerlijke (zelf samengestelde) tosti. En als je denkt dat je gewoon even een tosti besteld, dan heb je het mis…. Alleen al 13 specials op de kaart (van de standaard ham/kaas tot aan een Asian tosti) of je kiest voor het concept: customise your tosti!
Omdat ik een normale tosti al genoeg vind koos ik dus ook voor een ''single'', voor de grote eters onder ons hebben zij ook keuze uit een ''triple''.  Het brood is super vers en dat proef je zelfs als het geroosterd is. Daarnaast zijn het geen normale sneetjes brood, maar goed qua dikte en zijn de tosti’s aardig gevuld. Het sausje die ik erbij had was echt super lekker, een klein beetje pittig wat een goede combinatie was bij de oude kaas en sarano ham.Zeker voor herhaling vatbaar, ben of woon je dus in Rotterdam bezoek dan zeker een keer deze gezellige hotspot op de Oude Binnenweg in het centrum van Rotterdam.
Fijn om te weten is dat de vestiging aan de Oude Binnenweg 7 dagen per week geopend is van 09:00 – 17:00 uur en op zondag vanaf 10:00 uur.  Zoals eerder aangegeven voor zowel ontbijt als lunch.Je betaalt voor een special tussen de 5 en 8 euro en voor de customise kun je het zo gek maken als je zelf wil natuurlijk! Heb je geen tijd om er te zitten? No worries, The Tosti Club heeft ook een meeneem service. Easy as that!Bezoek hun website voor meer informatie of kies alvast iets lekkers uit van hun menukaart.

0 reacties:

Follow @ Buenodivo