Navigation Menu

NEW Post

Stijlvol on a Budget

Budget
&
Stijlvol





Misschien ben ik iets te voorbarig, het is immers pas officieel winter vanaf 22 december, maar eerlijk ook jullie merken het vast nu al: buiten is het koud en guur met af en toe regen en sinds afgelopen zondag 10 december ook sneeuw. Heel sporadisch breekt er een zonnetje door, maar we moeten er binnenkort toch echt aan geloven: het wordt koud. Ijs en ijskoud.


En omdat het in één keer zo koud werd kan ik mij voorstellen dat jij op dit moment nog niet alles voor de winter in huis hebt.
Ja een vest die je snel over alles heen gooit voor extra warmte, maar wij willen er stijlvol uitzien en dat redden wij niet met slechts 1 vest of 2. 

Voor iedereen die moeite heeft met het kiezen van zijn en natuurlijk ook haar outfit, hier wat tips van hoe je lekker op budget gemixt met wat bestaande spulletjes in jouw kast er heel stijlvol uit kan zien.


Voor dat we alles gaan bespreken wil ik mijn gouden tip geven over budget shoppen want dat kan best lastig zijn.
Goedkopere items zien er vaak ook echt 'goedkoop' uit. De reden hiervoor is het feit dat deze items van een minder duur materiaal gemaakt zijn. Let daarom bij de aanschaf niet alleen op de prijs, maar kijk naar het gehele plaatje. Wat doet het voor je 
outfit?



Om je een handje te helpen ging ik voor jou op zoek naar knappe items die budget friendly zijn, en een chique look & feel hebben! Bekijk hieronder de mooiste chique items voor een heel fijn prijsje! Wedden dat jij het vanaf nu ook zelf kunt?





Een fijngebreide coltrui is een must have voor deze winter. Hij zal je enerzijds goed warm houden in de koude dagen en anderzijds luchtig genoeg zijn als de verwarming thuis aan staat. Dit jaar is de grijze coltrui helemaal in! Match deze met een denim jacket of leren jacket om je street-style een level up te geven, of combineer hem met je lange wollen jas voor een formele look zoals ik hierboven.
En een dikke trui hoeft echt niet duur te zijn, deze was om precies te zijn €10.00.
Benieuwd naar waar de items allemaal vandaan komen? Blijf deze blog dan lezen.




Voor vele mannen een NO-GO voor mij een musthave de skinny jeans of zelfs de super skinny jeans.
Ik vind dat iedere man tegenwoordig een lekkere smalle broek moet hebben die niet al te lang is.
Desnoods in een neutrale kleur zoals zwart of grijs. 
Zeker nu de wat hogere broeken in zijn ( op de enkel ) is het in de winter echt wel fijn als deze goed aansluit. Zo bespaar je jezelf koude benen, aangezien er geen wind van onder in kan.
Die van mij is in de kleur zwart, een denim broek met 2 procent elastaan, dit maakt een broek lekker soepel en comfortabel te dragen. €8.00 ik zal ze gewoon in alle kleuren doen.
Nou gaat er ook iets fouts tijdens zo'n blog shoot hahah, dat niet alle foto's goed gelukt zijn. Daarom heb ik van mijn schoenen een foto moet pakken vanuit mijn 
instagram account @buenodivo . Sorry guys!


  

Deze waren afgeprijsd van €79.00 naar €19.99, Echt leer en profielzool, perfect voor dit soort weersomstandigheden. Want er is niemand die op zijn bek wilt gaan als die zich zelf zo lekker voelt. trust me!

Maar omdat deze items op zichzelf nogal saai kunnen zijn en ik eerder in mijn verhaal vertelde dat we deze gaan matchen met wat wij al hebben hangen in onze kast. Is het leuk om de illusie te geven dat je duizenden euro's hebt uitgegeven voor jouw outfit maar eigenlijk een mix is van budget en al eerdere gekochte items.

Nou hoor ik je zeggen '' maar ja mensen gaan het herkennen en zeggen, oh maar die had je toch al ''.
Geloof mij als je een goeie match hebt zal iedere kleding stuk er altijd als nieuw uitzien. 
Dus pak die designer tas die je al jaren lang hebt, die ene jas die je het liefst het hele jaar door wilt dragen en spice it up met wat accessoires.
Verander deze natuurlijk bij iedere outfit, of haal wat weg en/of voeg wat anders toe en jouw outfit is iedere dag anders.

Hieronder geef ik jou het gevoel van OH YAH.
Hier zie je hoe je ik een outfit van €38.00 upgrade naar onbetaalbaar.








Hier heb ik mijn Route des Garden jas gebruikt, iedereen heeft wel een dure jas in zijn of haar kast hangen dus perfect om je outfit te upgraden. Die van mij was €463.00 maar wil jij weten waar je deze nog goedkoper kan krijgen? Aan het einde van deze blog alle links en prijzen.

Mijn oh zo oude maar oh zo vertrouwde Gucci shopper. Jongens deze tas is 10 jaar oud nu niet meer te koop helaas want als ik het had geweten dat deze tas zo lang mee ging had ik ze in alle kleuren willen kopen. Deze heb ik gekocht in de PC. Hoofdstraat bij de Gucci store voor €375.00, kortom WEER een upgrade zonder WEER geld uit te hoeven geven.
En voor accessoires heb ik gekozen voor mijn Dior so real zonnebril en H Hermès riem.

Conclusie... Door wat goedkopere items te shoppen en deze te mixen met jouw bestaande stukken in de kast, in mijn geval designer want je wilt er niet helemaal on a budget uitzien.
Niets mis mee met on a budget want mijn outfit is geshopt bij de Primark hahaha, maak je de illusie dat je eruit ziet of je bakken met geld hebt uitgegeven maar uiteindelijk iedereen in de maling neemt met je semi Primak semi wat ik al had hangen look. #SPSHL LOL.


En guys nog 1 tip voor dat we naar de items en links toegaan.
Als je zo gaat shoppen ( budget wise ) zorg ervoor dat je altijd neutrale kleuren pakt. Bruin, zwart, wit, grijs enz dit zorgt ervoor dat je ze eindeloos kan matchen met al jouw bestaande items of natuurlijk met elkaar.

Ook benieuwd naar de items alle links en prijzen nog een keer hieronder.
SHOP ZE!

Coltrui + broek van de Primark.
Helaas laat de site van Primark geen afgeprijsde artikelen zien maar deze zijn nog in de winkel te verkrijgen.

Trui was van €20.00 naar €10.00 afgeprijsd en de broek van €16.00 naar €8.00.

Loafers van de Zara, deze zijn overigens uitverkocht maar ik heb de perfect match gevonden als alternatief.

Coat van Route des Garden.
Deze is ook nog lekker afgeprijsd voor jullie jongens op farfetch.com.

Gucci Shopper.
Zoals ik al zei is deze niet meer te koop maar ik heb ook hier een heerlijke alternatief voor jullie gevonden op Gucci.com.

Dior so real.
Deze is alleen in de boutiques van Dior zelf te verkrijgen. Dit ook omdat het altijd fijn is al ze deze nog even goed afgesteld wordt voor jou.

0 reacties:

Follow @ Buenodivo