Navigation Menu

NEW Post

High Tea Coffeelicious

COFFEELICIOUS ROTTERDAM
High Tea
Twee weken geleden, op een doordeweekse dag heb ik samen met Youri ( beter bekend als mijn Hubby ) genoten van een High Tea bij Coffeelicious. Ik ga er geen doekjes om winden, ik vond het een hele ervaring omdat het precies is waar ik van hou.
Luxe, classy, leuke bediening, mooie zaak en zeker de bovenverdieping! Kortom een High Tea in stijl.


Laat ik beginnen met vertellen dat deze High Tea alles behalve standaard is. Ik heb het wel eens anders ervaren bij andere lunchrooms, gelukkig was deze niet te vergelijke met mijn eerdere ervaringen! Grappig is bij binnenkomst, dan verwacht je niet te zien wat je ziet als er alleen maar voorstaat bij de entree, in een positieve zin, zeker.
Mooi clean en van deze tijd. Wij mochten boven zitten en daar krijg je dan zoals ik meteen zei "dit is nou een echte High Tea gevoel". Mooie muren, plafon was super afgewerkt en heel open met veel glaswerk.
Alles klopte tot aan de bordjes en bestek toe, mooi in kleur.

Eenmaal plaatsgenomen was alles ontzettend netjes, vakkundig en vriendelijk bediend, de gerechten zijn heerlijk.
Zoet, hartig, Jus d' Orange (optie), thee uiteraard, koffie het houdt eigenlijk niet op.
Het personeel is aardig, begripvol en geeft uitgebreid antwoord op alle vragen die je over het eten hebt.
Hieronder wat foto's van alle onderdelen van de High Tea. Ik geef graag mijn mening en hoop jullie op deze manier een goed beeld te geven van deze ervaring.lekker scherp! maar je snapt hem.Coffeelicious

De droom begon in 2012. Fiona Stoger, haar man Marc en haar moeder Joan openden hun eerste ontbijt- en lunchroom in Dordrecht.
Coffeelicious breidde vrij snel uit dankzij hun gastvrijheid, geweldige zelfgemaakte taarten, gezond ontbijt en lunchkeuzes. In 2018 kwam Fiona's broer Wesley ook bij het team omdat het familiebedrijf groeit en opende een  extra ontbijt- en lunchroom in Den Haag. In 2014 won Cpffeelicious een prijs voor de beste koffie van Nederland door Misset Horeca ('De Koffie top100'). Coffeelicious staat bekend om hun geweldige koffie, ontbijt of lunch, ga naar je dichtstbijzijnde Coffeelicious ontbij- en lunchroom.


(bron: Coffeelicious website).
#Foodporn op zijn best. Dit is toch wat je wilt zien?High Tea

Je hebt bij Coffeelicious de keuze uit verschillende tafels, daarmee bedoel ik decoratie.
Celebration, Instagram (JAWEL!) en welcome bubble tafel. deze is trouwens alcoholvrij en omdat het bijna Pasen is hebben ze nu ook een Easter tafel als een van de keuzes bij jouw reservering.
Uiteraard heb ik gekozen voor de IG tafel, ik moet eerlijk hierin zijn... dit is niet helemaal mijn style maar ik wou verrast worden ook toen ik de keuze maakte! Maar dat het goed gelukt is mag duidelijk. Super mooi.


We hebben een heerlijke middag gehad, hebben gezellig getafeld en genoten van heerlijkheden. Na het zien van de foto's kunnen jullie je vast wel indenken dat mijn diner een kleine portie was, of niet hahah ik moet eerlijk blijven hier, Ja ik eet aardig wat weg op een dag, hihih !
Vervolgens hebben we ook nog nagenoten van een heerlijke cappuccino. Ik zei het al eerder, het personeel zorgt echt goed voor je alleen het beste voor de gasten dat is duidelijk.


Natuurlijk heb ik wat kiekjes voor jullie. Ik hoop dat ik door middel van de foto's jullie een beter beeld kan geven van deze geweldige ervaring. Na de mooie foto's zal ik nog even terug komen met wat meer info over het reserveren van een High Tea.

Mag ik even een momentje hier! Het behang de style. Dit is trouwens een perfecte locatie voor een foto shoot, het licht binnen dankzij het grote glaswerk is perfect. Ook het kleurenpalet die ze gebruikt hebben op deze verdieping complimenteert het lichtval zo goed! 
Nu ik terug kijk naar de foto's denk ik alleen wanneer kan ik weer terug !!!Eerlijk? Dit is toch wat ik al aan het begin vertelde, dit kan zeker een next level High Tea genoemd worden toch? Een super combinatie van hartig, zoet, zuur, kortom een spaak explosie.

TIP: Zorg voor een lege maag!

De kosten van de High Tea zijn €23.50 per persoon. Wil je met je kinderen komen? Dat kan ook! Ze hebben zelfs een schattige kinderhoekje.
Let op: voor de High Tea moet je vooraf reserveren!
O ja en voor alle gluten vrije onder ons ook jij kunt hier terecht, bij jouw reservering kan je aangeven dat je hiervoor kiest.
Last but not leas, voor €2.45 extra maken ze ook nog een vegan High Tea voor je. SERVICE.

Meer informatie over je High Tea vind je hier: Coffeelicious.

Misschien zien we elkaar wel eens bij Coffeelicious!? Tot dan.

O ja misschien leuk om wat blooper foto's te zien? Dit ook alleen maar omdat ik zelf heel hard heb moeten lachen toen ik ze zag hahaha!
Coffeelicious

0 reacties:

Follow @ Buenodivo