Navigation Menu

NEW Post

YSL sac de jour

YSL
Sac de Jour


De Saint Laurent Sac de Jour is tegenwoordig een populair item op de markt. In de afgelopen paar jaar is de Sac de Jour mega populair geworden, waarbij veel vrouwen en nu ook steeds meer mannen kiezen voor de Sac de Jour. Ook ik ben inmiddels een lid van de Sac de Jour-groep! Mijn gedachten aan deze tas zijn uitgebreid en na het ontvangen van veel vragen en complimenten, dacht ik dat het het beste zou zijn om een ​​"diepgaande" blog te delen. Deze tas straalt veel kracht en pit uit, maar blijft toch luxueus en klassiek. Hieronder schrijf ik een zo'n uitgebreid mogelijk blog over de tas inclusief specifieke details, wat ik zo leuk vind aan deze tas.


SAINT LAURENT SAC DE JOUR

De Saint Laurent Sac de Jour is verkrijgbaar in 4 verschillende maten, van de kleinste, de Nano tot de grootste, Large. De maat die ik in deze blogpost zal laten zien is de Small , ook wel de op één na grootste van de Sac de Jour familieDe tas is verkrijgbaar in verschillende materialen, leer, suede, exotische huiden en haar. Je kunt de tas ook in veel verschillende kleuren vinden, van neutraal tot brights en metallics. Zoals je kunt zien zijn er veel verschillende opties en combinaties voor deze tas. 

Voor mij was de keuze zeer eenvoudig. Omdat ik al veel Louis Vuitton tassen heb en deze allemaal in Monogram canvas ( bruin dus ) wilde ik een zwarte leren tas die zeer eenvoudig was. Een klassieke en naar mijn mening, veilige en draagbare combonatie. De Sac de Jour Small meet 32.0 x 25.0 x 16.5 cmDe tas is behoorlijk ruim en er passen verschillende items in, van kleine lederwaren tot een middelgrote agenda ( ik heb altijd mijn LV agenda in GM bij me ) en zelfs een kleine MacBook. De tas beschikt ook over drukknopen waarmee de 2 ruimtes met accordeon geplooide zijkanten kunnen worden uitgezet, zo krijg je al meteen meer de ruimte van een Medium model. 
                

Wat de hardware op de tas betreft, ik ben dol op gouden details die op en rond de tas te vinden zijn. je zult merken dat het merk Saint Lauren heel subtiel maar continu aanwezig is op de tas, zoals het te vinden is op alle hardware-detaillering. Alles van de druksluitingen op de drukknopen, tot de ritsen en zelfs het slot bevat de Saint Laurent logo. De tas beschikt ook over 5 metalen poten aan de onderkant, om het leer te beschermen bij het plaatsen van de tas op verschillende oppervlaktes. Dit is een van mijn favoriete functies van de tas, ik moet namelijk nog leren dat ik mijn tassen niet zomaar overal op moet zetten, vandaar. De tas beschikt ook over een afneembare riem waarmee je de tas op een schouderstuk van 
48 CM kunt dragen, voor als je de tas wilt dragen als schoudertas of als cross-bodytas. Wat betreft het interieur, de tas heeft in principe drie hoofdvakken, waarvan er een in het midden met een ritssluiting ( deze kan je overigens ook beveiligen met het slotje die je meestal als accessoire gebruikt hangend aan je tas ). Aan de achterkant van de tas zit ook een kleinere extra ritssluiting en aan de voorzijde twee kleine vakjes, die kunnen worden gebruikt voor een kleine hoeveelheid contant geld, of misschien een creditcard. En ja zeker heb ik een min puntje. Het zou kunnen zijn dat ze ( bijna ) geen telefoon vakjes meer maken in tassen omdat telefoons ook steeds groter worden tegenwoordig, maar zeker niet overbodig scheelt zo veel tijd in zoeken! Ik moet toegeven ik heb wel altijd mijn oude Lumee case nog in mijn tassen om dingen te kunnen zoeken hahaha, ik ben een drama met dingen erin gooien.      
 Wat ik zo leuk vind aan deze tas ?

Eerlijk gezegd zijn er zoveel dingen die ik leuk vind aan deze tasIk hou ervan hoe de structuur eenvoudig en tijdloos is, maar ook hoe Saint Laurent een persoonlijke flair aan de tas heeft toegevoegdDe accordeon geplooide zijkanten voegen zoveel karakter en pit toe aan deze tas en dit is toch echt waar ik ook voor viel toen ik de Sac de Jour zag. De gouden hardware is absoluut mooi en ik persoonlijk ben dol op de manier hoe deze geplaatst zijn. De Small als formaat is perfect voor mij omdat het groot genoeg is om alles wat ik op een dag nodig heb erin past, denk aan wat ik net al schreef mijn agenda, telefoon, kaarthouder, portemonnee en andere kleinere dingen als handcrème, oordopjes enz. Zelfs mijn Sony Alpha past erin met de rest erbij! Nou heb ik niet altijd mijn laptop bij me maar zelfs dat zou nog kunnen. Een mooie tas voor dagelijks gebruik dus. Oyah en ik vergat nog mijn bus haarlak, zeer belangrijk hihi.
Wat ik ben vergeten toe te voegen is dat deze tas een "sleutelhoudertje" heeft. Op de foto hier onder zie je het kliksysteem die de tas heeft voor je sleutels. PERFECT dus voor als je zoals mij deze vaak kwijt bent in je tas.Over het algemeen ben ik dol op het uiterlijk, de kwaliteit en de structuur van deze tas . Het is zo'n Boss-tas en trendy, zonder trendy te zijn. Naar mijn mening is het absoluut een must in elke tassen collectie.


Voor al mijn Rotterdamse lezers hebben wij ook sinds kort een fantastische shop in shop in de Bijenkorf, zeker de moeite waard om een keertje te gaan kijken en mocht je verder nog vragen hebben dan hoor ik die graag als comment hieronder en anders DM mij op mijn instagram @Buenodivo.

0 reacties:

Follow @ Buenodivo