Navigation Menu

NEW Post

De fanny pack

De fanny pack, is terug!

Louis Vuitton BUMBAGTHE COMEBACK!
De fanny pack, oftewel het buideltasje heeft een serieuze comeback gemaak. Het tasje is een mega hit deze zomer. Of je nou classic gaat of juist heel street dit tasje gaat perfect met alles! Merken zoals Fila en natuurlijk Eastpak verkopen ze als een gek maar ook de high-end designer merken zoals Louis vuitton, gucci en meer worden ook verkocht als warme broodjes.
wat is nou een fanny pack? Een fanny pack is een ''klein'' tasje, meestal met een rits die gedragen wordt met behulp van een riem voor om je heupen of taille maar de trend is zeker weten om dit tasje crossbody te dragen. mocht je moeite hebben met de shape van de tas of denken ik heb meer tijd nodig om te ontdekken of dit wel mijn style is, check een vintage boutique. Deze zijn vaak van echt leer in goede staat en zeker niet duur. Back in the day's... je weet wel toen papa en mama nog jong waren? Zij rockte dit keihard. Het tasje was gewoonweg handig, comfortabel en helemaal hip toentertijd. Hiervoor hebben we de fanny pack verafschuwt, je zag ze alleen met de ninja turtles erop, LIKE!. Guilty! maar in de moderne vibe waarin hij nu gedragen wordt, ben ik er helemaal verliefd op!
Zoals ik hier al voor zei, het is misschien lastig om deze te stylen, YUP.. leuk zo’n fanny, maar hoe draag je het? Er zijn heel veel verschillende looks waarbij je dit tasje kunt dragen. Kies voor een sportieve look, of juist een hele klassieke zoals ik eerder vermelde. Het maakt helemaal niet uit hoe je het styled. Zodra je dit tasje om je taille hangt, is je look trendy, sporty en helemaal van nu! Nieuwsgierig hoe je zo'n tasje draagt? let's check it together. Nou heb ik het alleen gehad over hoe we deze tas kunnen dragen om ons taille maar laten we niet vergeten dat deze op zijn/haar hipst is als crossbody. Deze trend is niet meer uit ons straatbeeld weg te denken.


Over mijn Louis Vuitton BUMBAG?

Mijn fanny bag is natuurlijk de BUMBAG van Louis Vuitton, deze is in monogram. Deze zijn overigens op dit moment alleen maar in monogram te verkrijgen.
Waarom ik koos voor een Lv fanny pack en niet voor een andere zoals the gucci belt bag of een supreme... Deze tas is maar liefst 37cm lang. 7cm langer dan één van de meest verkochte item van Louis vuitton de Speedy 30. Je zal denken WOW lekker zo'n zak om je heup heen. maar met 14cm hoog en 13cm breed is deze perfect! je kan er veel in kwijt zonder dat je het gevoel hebt dat je  een speedy 30 lekker rond om je middel hebt. En de verstelbare riem die van 85cm tot 128cm groot versteld kan worden maakt het super comfortabel om te dragen.

En dan zou je denken '' Hey dat hebben die andere allemaal ook '' inderdaad en daar heb je ook gelijk in, echter heb ik veel spullen bij me dus die 37cm is voor mij heel belangrijk. mocht je net als ik veel foto's maken gedurende dag voor je blog/instagram... HIER PASSEN VEEL TYPE CAMERA'S IN, en zo heb je eigenlijk alles bij je in slechts 1 tas. Perfect dus.

Deze tas is uiteraard te verkrijgen bij LouisVuitton online of in geselecteerde boutiques.

0 reacties:

Follow @ Buenodivo