Navigation Menu

NEW Post

Het geheim van mijn losse lokken

Het geheim van mijn losse lokken!


Mensen die mij kennen of volgen op mijn Instagram account '' Buenodivo '' weten dat ik graag werk met merken als Louis Vuitton, Mahi leather, Gucci en BalmainHair. Nou gebruik ik BalmainHair voor zo goed als alles wat betrekking heeft tot mijn haar, behalve shampoo sterker nog ik had nog niet echt een favoriet. Ik ging al snel op internet zoeken naar reviews over bepaalde (shampoo) merken maar helaas, ik kon weinig tot niets vinden... En aangezien ik nu toch echt een favoriet heb gevonden dacht ik waarom niet dit met iedereen delen die het zelfde probleem als mij heeft/had. Wat is nou de perfecte match voor mijn haar?
Ik krijg regelmatig nieuwe shampoo’s en conditioners opgestuurd en ik probeer ze allemaal, inderdaad ALLEMAAL uit, maar er zijn tot nu toe weinig producten geweest waarvan ik denk '' wow!''. Totdat ik de Natural Haircare van PREVIA Italia uitprobeerde.

PREVIE ItaliaIk heb de shampoo en conditioner nu zo’n 2.5 weken in gebruik en ik ben er écht over te spreken. Deze lijn tovert zelfs mijn touwhaar om tot zachte, gladde lokken. Ik sta werkelijk verstelt! Daarnaast zijn alle producten van PREVIA Italia gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Omdat het oog ook wat wilt zien zien ze er ook nog eens superdeluxe uit.


PREVIA gelooft als merk in de perfectie van de natuur en zet zich er actief voor in, om je haar uitsluitend met zuivere en natuurlijke producten te verzorgen, voeden, regenereren, herstellen en beschermen. De formules bevatten geen tensioactieve stoffen, sulfaten, conserveringsmiddelen, aardoliederivaten, of kunstmatige kleurstoffen.

White TrufflePREVIA heeft een aantal verschillende lijnen in hun assortiment, waarbij elke lijn een specifiek haarprobleem aanpakt of bedoeld is voor een bepaald type haar. Van het PR bureau Attachée kreeg ik de is de Anti-Age White Truffle Haarfiller-lijn op basis van een exclusief organisch Witte Alba Truffel Extract, aangevuld met ginseng, collageen en keratine. Deze lijn bestaat officieel uit vijf producten die actief ‘vullend’ werken op ouder en langer haar dat met het verstrijken van de factor tijd wel een oppepper kan gebruiken. Het truffel-extract is heel rijk aan vitamine B en stimuleert het herstel van je haarproteïnen (keratine), waardoor je haar weer elastisch, hersteld en sterk wordt.
Nou zal je denken waarom gebruik jij nou producten voor ouder haar? Geloof mij als ik zeg dat ik al van alles met mijn haar gedaan heb en deze goed beschadigd heb. Daardoor is de conditie van mijn haar inmiddels veel ouder dan mijn leeftijd inderdaad, daarom even een boost.

White Truffle ShampooDe PREVIA Organic White Truffle-lijn bevat een filler shampoo, filler treatment (een herstellende behandeling die je als rijke conditioner aanbrengt), een filler conditioner, een filler leave-in conditioner spray en een filler serum. De geur van de producten is heel verfijnd met groene geurnoten in de top, een bloemig hart en een basis van oriëntaals hout. verrukkelijk! Ik heb tot nu toe slechts de Shampoo en conditioner geprobeerd, zijn ook de enige producten die ik heb mogen ontvangen en ik merk zeker verschil! Mijn haar is voller, heeft een natuurlijke glans en ik heb minder haar in mijn handen als ik eraan zit. Ik merkte dat ik haaruitval had en dat was niet goed, zorgde voor nog meer stress en dat helpt niet echt als je ziet dat je haaruitval hebt. Mijn haar en ik zijn één dus ik wil dat het zo mooi en lang goed blijft, dit was dus de perfecte combo om Flávio en zijn haar weer samen te brengen.Ik was dan ook erg verbaasd dat de White Truffle filler shampoo mijn haren niet verzwaarde en dat het maar liefst 3 dagen duurde voordat ik het weer moest wassen (voorbeeld: ik was mijn haren op dinsdag en hoef ze dan vrijdag voor het slapen gaan pas weer te wassen). Ik was mijn haren dus 2 keer per week en dat is echt weinig voor mijn doen, dat het kan met mijn haarlak gebruik verbaast mij steeds weer! Zelfs met ‘normale’ shampoo haal ik dat niet. Pluspuntje! Verder zien mijn haren er na het wassen lekker volumineus uit.

Reconstruct filler ConditionerDe meeste conditioners zijn niet voedend genoeg voor mijn haren, maar deze is dat zeker wel. Na het wassen en drogen voelen mijn haren zo ontzettend glad en zacht aan dat ik er maar doorheen blijf voelen met mijn vingers, zo lekker voelt het! Sterker nog ik maakte gebruik van haarlak wat niet normaal was zo iets als een '' helm '' om jou een beetje een beeld te geven van hoeveel... 2/3 flessen de week, OOPS maar waar. Nu? Niets meer af en toe doe ik nog wel eens wax in maar ik draag het liefst lekker los nu. Ook zonder extra haarserum ziet mijn droge haar er gezond en glanzend uit en voelt het aan als zijde. Zelfs de dorre puntjes.Het fijne is dat dit zachte effect dagen aanhoudt (tot aan de volgende wasbeurt) en dus niet na 1-2 dagen al verdwenen is. Ik ben werkelijk razend enthousiast! Normaal gesproken sta ik elke ochtend op met een vogelnestje op mijn hoofd, maar sinds ik deze conditioner gebruik hoef ik slechts even een borstel te pakken en het even uitkammen. Zelfs op winderige dagen, uren nadat ik het huis heb verlaten, blijven mijn haren mooi glad (zie de foto hierboven). AMAZING.

Bezoek de website van PREVIA ITALIA en ga aan de slag met de beste producten, die natuurlijk bij jou haar past.
Mocht je meteen willen weten waar mijn producten te vinden zijn klik dan hier.

0 reacties:

Follow @ Buenodivo