Navigation Menu

NEW Post

BLOOMR ECHT WITTERE TANDEN

BLOOMR ECHT WITTERE TANDEN!


Je kent het product dat ik vandaag ga showen vast wel, een zwart poeder waarmee je je tanden poetst en waarmee ze mooi wit worden. Vandaag review ik namelijk de Bloomr Coconut Charcoal ook deze heb ik ontvangen van Attachée. De schadelijke en chemische stoffen in tandpasta’s worden steeds meer erkend. Ik heb mij laten weten dat fluor gelinkt wordt aan Alzheimer? Beter dus om te kiezen voor een natuurlijk alternatief in dit geval, zoals charcoal.
Bijna ieder product voor de tandverzorging beloofd het, wittere tanden. Deze BLOOMR Coconut Charcoal is daarin absoluut geen uitzondering en toch trok dit product mijn aandacht meteen mailde ik Attachée dat ik deze heel graag wou uitproberen. Ik zag namelijk meerdere reviews voorbij komen met voor- en na foto’s met inderdaad wittere tanden na gebruik. Dat moest ik natuurlijk zelf ook zien.

Bloomr Coconut Charcoal is een zwart poeder dat alle onzuiverheden verwijdert van je tanden zonder het glazuur te beschadigen, prima om ook uit te proberen. Zoals BLOOMR zelf zegt over het product ''Het 100% natuurlijk alternatief voor tanden bleken zonder bleekmiddelen of gevoeligheid. BLOOMR Coconut Charcoal maakt je tanden witter, schoner en sterker''. Het is namelijk gemaakt van 100% biologisch geteelde kokosnoten en bevat geen toevoegingen of chemische stoffen. De meest gebruikte vorm van charcoal is Activated Charcoal. Coconut Charcoal van Bloomr is de meest pure vorm van Activated Charcoal. Mocht je het merk Bloomr nog niet kennen overigens: het staat voor de hoogste kwaliteit in verzorging.

De verpakking spreekt me overigens heel erg aan. Het is zwart met witte letters en ziet er om de één of andere reden hebberig uit. Ook heel stijlvol overigens. Het potje zelf is ook zwart met enkel een opdruk/label op de deksel.
Gebruik.


Het is dus gewoon echt losse poeder en hoe gaan we dit gebruiken?

  1. Je maakt je tandenborstel nat onder de kraan en ''dipt'' deze in de charcoa
  2. Poets 2 à 4 minuten rustig je tanden in een cirkelbeweging ( pas op zorg dat je een oude shirt eerst aan hebt of doe het onder de doucht als je aan het douchen bent! ALLES ZIT ZO ONDER DE ZWARTE SPETTERS! )
  3. Spuug vervolgens de charcoal uit en spoel je mond heel grondig met lauw water.Dit heb ik natuurlijk gedaan en ik vond het toch erg gek om te proberen genoeg grapjes gemaakt tijdens het poetsen hoor hahah. In het begin voelt het ontzettend droog aan in je mond maar gelukkig is dit na een paar seconden wel verdwenen. Na zo’n 2 minuutjes mijn tanden te hebben gepoetst spuug ik het spul uit en spoel mijn mond grondig met lauw water. Waar mijn tanden eerst volledig zwart leken en ik dacht: ''Hoe krijg ik dit ooit nog goed'', is de charcoal echt zo goed als verdwenen. Grappig!! Het is alleen een beetje jammer dat het zwarte nog wel tussen je tanden te zien is, wat ik doe is nog even met mijn ''normaal'' tandenborstel erlangs om ervoor te zorgen dat alles echt weg is.

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik een tijdje heb gewacht met testen, want telkens dacht ik… zou het niet vies zijn? Poetsen met een poeder klonk me wat gek in de oren, maar tegelijkertijd was ik er ook nieuwsgierig naar. Eenmaal getest ben ik er tevreden over.
Of mijn tanden witter zijn? Absoluut!! Na een keer gebruik ga je niet veel verschil zien dus verlies de moed niet, maar voor een optimaal resultaat poets je er twee tot drie keer per dag mee. Je mag het dagelijks blijven gebruiken trouwens, het is niet schadelijk voor je tanden. Geen tandpasta dus meer, maar enkel deze charcoal!

Deze BLOOMR Coconut Charcoal kost €39,95 voor 30 gram poeder. De bamboe tandenborstel kun je kopen voor €8,-. Beide producten shop je in de webshop van BLOOMR.

0 reacties:

Follow @ Buenodivo